Help, mijn kind heeft hoofdpijn!

Hoofdpijn, toch wel een veel voorkomende klacht treft ook kinderen op soms jonge leeftijd. Heeft het kind naast hoofdpijn ook koorts, verhoging of andere klachten die bij een infectie passen dan is een bezoek aan de huisarts raadzaam. Ook bij hoofdpijn na een ongeval met misselijkheid of bewustzijnsverlies is het aan te raden om een arts te laten checken. Houden de klachten aan en is er geen sprake van een duidelijke medische oorzaak. Misschien is kindermanuele therapie een optie voor behandeling. Hoofdpijn vanuit de nek, rug of kaakgewricht kan goed worden behandeld met manuele therapie.

En natuurlijk geldt dit advies ook voor ouders die zelf met hoofdpijnklachten kampen. Klik hier voor meer informatie en blijf niet langer rondlopen met hoofdpijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *