Therapieën

Manuele therapie

Manuele Therapie is in deze praktijk een combinatie van verschillende manuele therapieën. Hierbij worden Manuele therapie (gespecialiseerde fysiotherapie), Viscerale therapie, Embryonal Integrated Therapy en de Watson hoofdpijn Methode® samen gebruikt in de behandeling. De therapeut onderzoekt en behandelt het gehele lichaam. Hierbij kunnen oude letsels uit het verleden soms de oorzaak zijn van klachten in het heden.

Natuurgeneeskunde

De gehele mens staat centraal. Bij een integrale behandeling komen alle aspecten van gezondheid aan bod. Een natuurgeneeskundig en leefstijladvies behoort tot de mogelijkheden. Evenals een behandeling met de Total Reset Methode® om uw weerstand te vergroten.

Neuromusculaire therapie

Soms zijn pijnklachten niet te duiden en vinden ze hun oorsprong in pijnpunten in de spieren, pezen of vliezen in de huid. Met neuromusculaire therapie behandeld de therapeut de pijnpunten of triggerpoints in de het bindweefsel van spieren, pezen en ander steunweefsel. Het weefsel wordt behandeld met een massage, oefeningen en dryneelding. Aanvullend kan ook voedings- en leefstijladviezen worden gegeven.